Totalrenovering av baderom

Rørlegger Sivertsen AS totalrenoverer ditt baderom. Vi har kort leveringstid samt at vi leverer til avtalt tid og pris. Med over 30 års erfaring på området kan du stole på oss.

Hjelper deg igjennom hele prosessen

Baderommet er det rommet som får de hardeste påkjenningene i en bolig, derfor er det viktig at baderommet er bygd på en teknisk forsvarlig måte og tilfredsstiller alle krav. Hvis du skal ha nytt bad, kan vi hjelpe deg med hele prosessen. Å renovere badet synes mange kan være en utfordrende oppgave. Særlig når du må holde styr på forskjellige fagfolk. Når de skal komme, om de kommer til avtalt tid og pris. Da risikerer du å sitte igjen med et sprengt budsjett og mye frustrasjon. Med oss som din totalleverandør, slipper du å bekymre deg ettersom vi hjelper deg trygt igjennom hele prosessen.

Gratis befaring på totalrenovering av baderom

Vi kommer hjem til deg for å kartlegge dine behov og ønsker. Da får du en konkret pris og tidsplan slik at du vet når badet er ferdig. Vi jobber ut i fra en liste med viktige spørsmål slik at vi unngår misforståelser. Dessuten kommer det kun en fagperson på befaring, slik at du kan spørre om alt du lurer på til en som forstår dine behov.

Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på totalrenovering av ditt bad.Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på totalrenovering av din bolig.
No items found.
Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud!