Rehabilitering av boliger

Rørlegger Sivertsen AS rehabiliterer din bolig. Vi hjelper deg blant annet med ombygging og oppussing av din bolig. Med lang erfaring har vi rehabilitert et stort antall boliger. Som kunde trenger du kun å forholde deg til en fagperson. Dette gir deg full kontroll på prosessen. Du får et konkret tidspunkt og en pris og forholde deg til. Vi har samarbeidet med våre håndplukkede dyktige underleverandører i mange år. Hvis det blir endringer underveis blir du orientert om dette og får mulighet til å ta et valg før vi gjør endringen.

Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på totalrenovering av ditt bad.Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på totalrenovering av din bolig.

Hvorfor skal du velge Rørlegger Sivertsen AS

Når du skal pusse opp hus eller leilighet, er det viktig at du ikke går i fallgruven ved å velge en useriøs aktør. Det kan bety enorme kostnader for deg både etter arbeidet er utført og til og med etter du har solgt din bolig. Totalrenovering av bolig er både tidkrevende og kostbart, derfor er det ekstremt viktig at du velger en trygg og erfaren leverandør som har mange gode resultater å vise til når det kommer til totalrenovering og som forstår ditt prosjekt. God kommunikasjon er nøkkelen til et godt utført prosjekt. Derfor starter alle våre prosjekter  ved at du som kunde bestiller en gratis befaring og mottar et pristilbud basert på dine behov og ønsker.Hos oss forholder du deg til en fast prosjektleder som sørger for å gjøre prosessen så sømløs som mulig for deg som kunde. Samtidig som alle krav og forskrifter blir ivaretatt og du får all den dokumentasjon du trenger når prosjektet er ferdigstilt. Med vår lange erfaring fra oppussing, god faglig kunnskap og resultatorientere medarbeidere kan du være sikker på kvalitet i alle ledd. Som du ser finnes det mange gode grunner til å velge oss til ditt prosjekt. Kort oppsummert er de:

  • Vi er en Mesterbedrift                                    
  • Egen prosjektleder gjennom hele prosessen sikrer god kommunikasjon
  • Våtromssertifisert klasse A og B
  • Utarbeider fremdriftsplan i prosjektet
  • Lang erfaring og kunnskap gir deg trygghet
  • Garanti på alle totalrenoveringer
  • Sluttdokumentasjon ved ferdigstillelse av prosjektet sikrer at du har alle papirer i orden
No items found.
Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud!