Gassinnstallasjoner

Rørlegger Sivertsen AS installerer naturgass og propangass i mindre industribygg, hytter og hjem. Vi har godkjenning til å installere gassanlegg på opptil 70 kilowatt. Til sammenligning er 20 kilowattsanlegg vanligst i de fleste eneboliger.

Spar penger med gassinstallasjoner i hytter og hjem

Gass er en av de rimeligste oppvarmingskildene i hytter og hjem. Det brukes også til matlaging, peis og mange installerer uttak på terrasser. Dermed kan de raskt være klare til å bruke grillen.

De fleste profesjonelle kokker bruker gassovner.

Dette er fordi at det gir dem full kontroll på varmen og at de effektivt kan starte å lage mat. Etter de har brukt ovnen, kjøles ovnen effektivt ned igjen når de skrur av gassen. Til sammenligning med en stekeplate som ofte bruker lang tid på å bli varm og å kjøle seg igjen. Gassinstallasjonen er en investering som vil spare deg penger i det lange løp.

Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på gassinstallasjon i ditt hjem eller på hytten.

Spar penger med gassinstallasjoner i mindre industribygg

Gass er en av de rimeligste oppvarmingskildene i industribygg. I vårt kalde land er det ofte kostbart å varme opp industribygg. Den mest vanlige gasstypen i industri er propan. Vi rådgiver deg hva som passer ditt behov. Gassinstallasjonen er en investering for kostnadseffektiv og stabil oppvarming i bygget. Til glede for ledelsen og de ansatte.

Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på gassinstallasjon i ditt industribygg.

Gassinstallasjoner i borettslag

Vi installerer også gass i borettslag. Dette er en investering som gjør at dere sparer penger og får stabil varme. Spør oss om referanser.

Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på gassinstallasjon i ditt boretslag.

Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på totalrenovering av ditt bad.Klikk her og fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for å avtale gratis befaring på totalrenovering av din bolig.
No items found.
Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud!