Totalrenovering av hus

Vår erfaring med Rørlegger Sivertsen AS

Vi skulle gjøre en totalrenovering av huset vårt og la arbeidet ut på finn.no. Tidlig i prosessen tok Roar Sivertsen kontakt og kom innom oss for en prat. Allerede da merket vi at dette var en person som visste hva han drev med og som utstrålte tillit.

Arbeidet som skulle gjøres var: Drenering, opparbeiding av inngangsparti og parkeringsplasser, bytting av kledning på hele huset, opparbeiding av 120 kvm veranda rundt huset, bygging av to bad, ett vaskerom, riving av en hel underetasje (ca 90 kvm) og oppbygging av denne igjen (gulv, vegger, tak, alt av røropplegg,vann, elektrisk og overflatebehandling), skifte vinduer i hele huset, slamring / pussing av murer og pussing av vinduer og maling av vegger tak og lister. Hele arbeidet tok Roar seg av som totalentreprenør og det var han vi hadde løpende kontakt med.

Fikk fremlagt fremdriftsplan og oversikt over hvilke håndverkere som skulle jobbe til enhver tid.

Det var en stor jobb, men alt gikk etter planen. Vi har ikke en eneste ting å utsette på arbeidet. Var det spørsmål underveis så ble vi enige der og da. Prosjektet ble også gjennomført med minimalt med endringsmeldinger og fakturaer kom ihht til betalingsplan.

Vi har bare gode tilbakemeldinger på Roar og utrolig glad for at vi valgte han. Anbefaler han på det sterkeste :)

Ta kontakt dersom dere det er spørsmål eller om det er ønskelig å komme og se på arbeidet som har blitt utført.

Mvh

Benedicte Bibow

Kvalitetsdirektør

No items found.
Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud!