Mittanbud referanser

Bad ca.7mkv + gjeste wc 1-2mkv ønskes renovert

Profesjonalitet på toppklasse! Punktlighet, fleksibilitet også. Struktur i arbeid, (organisering og sinkronisering av 3 eller flere fag ved utføring av diverse faser av hele jobben) imponerte meg kjempe. Gutta til ''Siversten': rærleggere Joakim og Roar, murere, flisleggere, snekker Douglas og elektriker Clausen viste seg som meget dyktige og ganske imøtekommende samt behjelpelige. Fortjener masse, masse ros. Med noen av dem har vi blitt nesten nære venner gjennom deres arbeid og strålende oppførsel. Joakim har blitt det også med naboene våre, med dem som måtte tåle litt støy og trafikk mens arbeidet pågikk. Joakim fant en pen tone med dem og har tjent sympatier hos dem!Ve anbefaler dem 100%!


Totalrenovering bad

Det fantes ikke mer enn 5 stjerner, ellers så hadde Roar og Joachim fått 100! :) Kjempefornøyd med bedriften fra det minuttet vi møtte dem. Kommunikasjon var så smooth, og vi trengte ikke å bekymre oss om noe som helst underveis. Det var spesielt godt at bedriften ordnet med både snekkere, elektriker, rørleggere, og vi slapp denne koordinasjonen. Alt ble gjort profesjonelt, og det ble tatt hensyn til våre ønsker og bekymringer all the time! Spesielt Joachim skal ha en ekstra stjerne :) Anbefales på det sterkeste!

Totalrenovering av bad

Fikk overlevert 2 flotte bad til avtalt tid og pris. Meget dyktige fagfolk under ledelse av Roar Sivertsen. Opplevde god dialog hele veien og hyggelige løsningsorienterte folk. Kan trygt anbefaler Rørlegger Sivertsen til alle som skal pusse opp/totalrenovere sine bad.

Dette er et lite utvalg av referansene og du kan lese mer på vår Mittanbud-side her.

No items found.
Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud!