Hytte Svanstul

Jeg vil takke Roar Sivertsen/Rørlegger Sivertsen (RS) for deres rolle som prosjektleder og hovedentrepenør i forbindelse med oppføring av vår hytte i perioden 2018-2019. RS hadde hånd om hele prosjektet «fra A til Å»; alt fra samarbeid med arkitekt, via grunnarbeider, til oppføring og ferdigstilling.

Hele prosessen har vært preget av profesjonalitet i alle ledd; RS har knyttet til seg svært dyktige samarbeidspartnere som reflekterer samme høye krav til kvalitet og serviceinnstilling som RS selv. RS har fungert som kontaktpunkt for alle involverte, har alltid vært lett tilgjengelig, og det har derfor vært enkelt for oss å komme med ulike forespørsler og innspill underveis, samt følge med på prosjektet. Vi har hele tiden følt stor tillit til RS, og man har levert avtalt kvalitet til avtalt tid og pris.

Vi har som (sannsynligvis en til tider ganske krevende) byggherre gjennom hele prosjektet opplevd at våre ønsker og forventninger har blitt fulgt, det har aldri vært formidlet at «dette lar seg ikke løse». Snarere tvert imot; «dette skal vi finne ut av, og finne gode løsninger». Både prosjektleder og samarbeidspartnere har vist stor fleksibilitet, og vilje til å finne gode løsninger på «uforutsette utfordringer» eller endringsforslag underveis.

Jeg vil nevne at vi også har hatt RS som prosjektleder i forbindelse med totalrenovering av vårt bad for noen år siden. Også dette var et prosjekt preget av god styring, dyktige håndverkere i alle ledd, og levering i henhold til avtalt tid og pris. Dette var da også grunnen til at vi engasjerte RS som prosjektleder for oppføringen av vår hytte.

Vi er svært fornøyde og vil takke Roar, sammen med alle gode fagfolk som har vært involvert, for et flott samarbeid som har resultert i en hytte vi kommer til å ha stor glede av i mange år fremover!

Porsgrunn, 10. oktober 2019
Torkjell Nøstdal

No items found.
Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud!